KEiiNO

Joikpop for hele familien!

Vi oppfordrer publikum til å forholde seg til regjeringens råd om å ikke krysse kommunegrenser for å dra på arrangementer. Rådet gjelder inntil videre, se oppdatert informasjon her.

---

KEiiNO har siden comebacket i årets Melodi Grand Prix vært et av Norges mest omtalte band, og er høyt oppe på radiolister og topplister på Spotify. Få artister samler et like mangfoldig publikum som KEiiNO, og selv om barn og unge er i sentrum på denne turneen, passer det engasjerende liveshowet alle aldersgrupper. Trioen tar med seg et band av toppmusikere, sine oppløftende poplåter og et knippe store verdenshits som de "KEiiNOfiserer". Alljoik- og allsang-garanti!

KEIiNO debuterte i MGP 2019, og kombinasjonen av dansbar elektropop og samisk joik trollbandt Europa under Eurovision. «Spirit in the Sky» fikk flest publikumstemmer av alle, toppet VG-lista, ble nominert til Spellemannsprisen, var på hitlistene i flere Europeiske land, vant fire Scandipop-awards og to Sami Music Awards. Men Spirit in the Sky var bare starten på KEiiNO-eventyret, og på to år har KEiiNO gitt ut 19 låter som til nå er strømmet over 65 millioner ganger på Spotify. De har også turnert over hele Norge, spilt for fulle hus i Europa og Australia og spilt inn fem musikkvideoer.

KEiiNOs debutalbum “OKTA” ble utgitt i mai 2020 til svært gode kritikker i inn- og utland. Scandipop skriver: «If a better pop album is released in 2020, we’ll be shocked» og Espen Borge i NRK beskriver musikken som fjellstøtt og fengende, og skriver “når man i tillegg har krydret plata med haka, strupesang og urspråk-rap, er resultatet en spennende tilnærming til en sjanger som lider under vekten av sin egen forutsigbarhet»

Før KEiiNO var Alexandra Rotan fra Eidsvoll live-vokalist for DJ-stjernen Alan Walker. Fred Buljo fra Kautokeino turnerte med sin rap-duo Duolva Douttar, og Tom Hugo var soloartisten som underholdt folkemengder på Sørlandet. Det er med andre ord musikere med stor sceneerfaring på tross av at de kun har vært et band i to år.

En av KEiiNOs grunnverdier er aksept for å være annerledes, og har siden første stund tatt opp temaet i sine tekster. De jobber for at alle i verden kan føle seg like fri som nordlyset som danser over himmelen, og at alle skal kunne føle gleden av å joike.

NB! Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. Fri alder.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.