Drammenspønk

Combos // Support: Dangerman

I lys av smittesituasjonen og utviklingen av pandemien vil Drammen Scener være stengt for publikumsarrangementer frem til 16. mai. Dette arrangementet er besluttet avlyst.

Alle billetter vil bli refundert til samme kort det ble kjøpt med. Grunnet stor mengde refusjoner, kan refusjon ta opp til 1 måned. Les mer her.

---

Union Rock inviterer til Drammenspønk den 15. mai! 

Combos slapp i fjor et album som beskrives som punk-rap-album som med sin salige mix av hardcore steez og pop-sensibilitet vil få linsepunkere til å spy spirulina.

Combos og Steelo gir en sonisk opplevelse det kan være vanskelig å sette en sjanger-merkelapp på – og det trenger man heller ikke. Hvert medlem bringer sin unike touch til totalopplevelsen vi introduseres for på bandets debutalbum, og kombinasjonen av deres musikalske inspirasjoner og deres egen fusjon av punk-energi, rocke-dybde og hip-hop-fundament skaper et friskt og futuristisk musikalsk uttrykk.

Fjoråret startet heftig med to kaoskonserter på by:larm og nominasjon til by:larms egen "Årets Stjerneskudd"-pris. 

«Combos er som et velsmurt maskineri av attitude, fete riff, harde trommer og en illsint vokal.» 
- Disharmoni, by:Larm mars 2020

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning. NB! Begrenset antall sitteplasser.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.