Rekommandert #62: Spurv, kjøttmeis og dompap

Live podcast

Mandag 28.juni skal vi omsider bli litt klokere på småfuglene våre. Det er for lite triviasnakk i heimen når disse piper og ordner i buskaset utafor, og det skal det nå bli en slutt på. Vi tar utgangspunkt i postbetjentens tre favoritter spurv, kjøttmeis og dompap. 

Satser som alltid på å tømme temaet så godt det lar seg gjøre. Hvor lenge lever de? Hvorfor har jeg aldri sett eggene deres? Snakker Drammensspurven forskjellig fra Oslospurven? Hva skjer om en kjøttmeis og en spurv blir interesserte i hverandre? Alt må under lupen! Til og hjelpe oss har vi fått huka inn biolog Hanna Nyborg Støstad, som har en doktorgrad i evolusjonsbiologi og er mer enn normalt opptatt av hva fuglene driver med.

Dørene åpner 19:00. Praten går fra 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, men grunnet utbruddet av koronaviruset, er det nå kun sitteplasser, med mindre noe annet er spesifisert under arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.