Rekommandert #66: Alpinfamilien Eriksen

Mandag 29. November tar Thor Gotaas nok en gang turen til oss på Union Scene! Med seg i bagasjen har han sin splitter nye bok om familien Eriksen fra Oslo. 

Med Marius og Bitten i front, og sønnene deres Marius junior og Stein like bak, preget de norsk alpin skiløping i 1940- og 1950-åra. Stein ble olympisk mester i Oslo i 1952 og verdensmester to år senere, før han senere dro til USA der han ble kjent som Mr. Ski, mens Bitten er damen som strikket den legendariske Marius-genseren som har vært et bortimot obligatorisk plagg for mange nordmenn. 

Historien om familien Eriksen er historien om fire tiltaksrike personer med lidenskap for skiløping, som kjente og vanket med sportens beste. Og som Gotaas sjøl sier; «Det er også beviset på hva en nordmann, som Stein Eriksen, kan klare med gode skiferdigheter, sjarm og flott utseende».

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Sitteplasser.

29. november
SceneHovedscenen
Pris250,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.