Bonusrekommandert: Jul med Julenissen

Live podcast - bonusepisode

Grunnet de nye tiltakene (gjeldende fra 9. desember) har vi gjort endringer i kapasitet på dette arrangementet. Det vil bli gjennomført innenfor de reglene som nå er satt av regjeringen og blir dermed også sittende publikum. Velkommen skal du være!

---

På sjølveste Luciadagen, mandag 13/12 er det klart det må dukes for en julespesial nede på Union Scene! 

Bent Julenissen Lønrusten tar jobben seriøst og kan nærmest påberope seg graden Cand. Jul. I denne førjulsspesialen går han tradisjoner og særegenheter ved jula nærmere i sømmene og skal prøve å gi postfunksjonæren svar på hva han lurer på rundt jula og dens mange snodige og salige sammenblandede tradisjoner. Hvorfor bruker vi fluesopp i juledekorasjoner? Var det Coca Cola som skapte dagens julenisse? Var den første julepynten egentlig en feilproduksjon? Når kom juletreet til Norge? Hvorfor skyter noen over taket på huset sitt på julekvelden og hva betyr ordet egentlig jul? Masse spørsmål, og svarene får dere når vi sees på Union.

Foto: Agnete Brun

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Sitteplasser.
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.