Order

ORDER er klar for nytt album og ikke minst en ny turné!

ORDER ble dannet i 2013 av Anders Odden, Rene Jansen, Kjetil Manheim og Billy Messiah. De fire er ansvarlige for den tidlige stadien av norsk death metal med Cadaver og står bak opprinnelsen av norsk black metal (Mayhem). Etter Jansens tidlige bortgang, ble prosjektet liggende urealisert. Resten av bandmedlemmene bestemte seg for å fortsette prosjektet, tross det triste tilbakeslaget. I 2015 ble Stu Manx (f. Gluecifer) med i bandet og fortsatte oppdraget med å lage upolert rå black metal anno 21st century. 

I 2017 kom debutalbumet Lex Amentiae. Fire år siden debuten er det klart for nytt album. The Gospel finner plassen på slipplista i løpet av året og slippet skal trones med en turné.

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.
Endringer som følge av koronaviruset.


Den største scenen på Union Scene! Til vanlig kun ståplasser, med noen variasjoner under koronapandemien.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Til vanlig en fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen. Av smittevernhensyn er disse per nå stengt, og bestilling av drikke/snacks foregår via tjenesten Ordr.

Lurer du på noe mer? Se her.