Stein Torleif Bjella

En av våre aller største visekunstnere kommer til Union Scene for å levere melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. 

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannprisen.

«Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. I 2016 kom «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum.

Bjella har også bla mottatt Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

I 2017 debuterte Bjella som forfatter da diktsamlinga ”Jordsjukantologien Nr. 1” ble utgitt til meget gode kritikker. Samme år ble teaterstykke «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret.

I 2018 kom langspillalbumet «Jordsjukantologien nr. 1 musikken», i sjangeren spokenwords. 24. april 2020 kom Bjellas 6. soloalbum; «Øvre-Ål Toneakademi» og ble mottatt med strålende anmeldelser.

Det er bare å glede seg til et nytt dykk ned i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.