Malin Pettersen

Den imponerende låtskriveren, artisten og ikke minst drammenseren Malin Pettersen drar på turné november 2021 med sitt nyeste album «Wildhorse» i baggen.  

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en oppadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid. 

Det anerkjente andrealbumet «Wildhorse» (2020) høstet fantastiske anmeldelser over hele linja, og fikk sjeldent stor oppmerksomhet fra tungvekterne i det amerikanske Americanamiljøet. Nå er Pettersen klar for å ta med albumet ut på norske veier.

 «Helt siden første innspillingsdag har jeg gledet meg til å ta med «Wildhorse» på turne - og nå, et år etter slippet, skal det endelig skje! Bandet og jeg pakker med oss den helt spesielle atmosfæren på plata og gleder oss til å invitere dere med inn i stemningen og låtene, når vi besøker byer over hele landet. Kanskje blir det også noe nytt?» - Malin Pettersen 

Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, nominasjon for sitt andre, omtale fra BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske solo-EP, og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression ser ikke karrieren ut til å bremse ned. 

Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages! De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der. 

Om det er med fullt band eller i solosetting er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum. Dette blir uten tvil en konsertopplevelse av de sjeldne!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning
13. november
SceneKlubbscenen
Pris300,-
Praktisk infoVår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.