Swingin’ Christmas

for tiende gang og 10 års jubileum
I fjor måtte julekonserten avlyses på grunn av pandemien. Derfor er det ekstra stas å invitere til julekonsert på Union Scene den 5. desember! 

I år er det 10. gang vi arrangerer denne konserten som år for år har samlet fler og fler publikummere. Og ikke nok med det: I år er det 10 år siden Drammen Storband sto opp fra dvalen. 

På den første julekonserten i 2011 hadde vi Christin Bastiansen som solist – det er derfor ekstra stas at hun er med i år! Christin er en allsidig artist og har hatt en rekke oppdrag i forskjellige deler av norsk musikkliv. Vi kjenner henne best som vokalist med forskjellige storband rundt i landet. Barna kjenner henne kanskje best fra gruppen «Turbotroll». 

Og ikke nok med det – vi slår til med nok en solist som bandet har samarbeidet med ved flere anledninger – Carl-Henrik Kværne Nilsen - ikke minst hadde vi æren av å spille for han da han deltok i Norske Talenter 2017. Som vanlig serverer bandet et knippe svingende julelåter ispedd svisker av amerikanske standardlåter. 

Vi inviterer til et par timer med svingende musikk – selv om vi ikke kan love snø!

Dørene åpner 18:00. Konsertstart ca. 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. Sitteplasser.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.