Young Neils

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 13. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Dette arrangementet er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder.  

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her.

---

Nok en gang senker julefreden seg over Union Scene akkompagnert av toner fra Neil Youngs store sangbok.

Young Neils er noe du kun kan oppleve på konsert, ettersom de aldri har gitt ut noen plate, og heller ikke har planer om å gjøre det. Bandet eksisterer fordi bandmedlemmene elsker Neil Young, og fordi de synes det er morsomt å spille – noe som også tydelig vises når de opptrer!

Young Neils har til nå spilt totalt 11 julekonserter i Drammen; 4 som glasskonserter på Drammens Teater fram til 2004 og de resterende 7 på Union Scene. Young Neils har bygd seg et navn og et rykte som et fantastisk live-band. Deres tolkninger av Neil Young låter er det kun Neil sjøl som gjør bedre...

Young Neils er noe i nærheten av et superteam av norske musikere: Lars Lillo-Stenberg (fra deLillos) på vokal og gitar, Jørn Christensen (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på vokal og gitar, Per Vestaby (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på bass, Palle Krüger (fra Radionettes, Go-Go Gorilla m.fl.) på trommer, Geir Sundstøl (fra Odd Nordstoga, Bjørn Eidsvåg m.fl.) på gitar, Line Lockert (Fra Radionettes, Vegas m.fl) på kor, Live Maria Roggen (Wibutee, Tu´ba, Come shine m.fl) på kor.

Det er bare å stålsette seg for å nyte juletradisjonen på Union, i år også! God jul!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.