Rekommandert #68: Brannvesenets historie 1858-2021

Live podcast

Mandag 31. januar skal det handle om Brannvesenet her på Rekommandert. Gjest og ekspert er tidligere brannmester ved Oslo brann og redningsetat, Roy Larsen.

Historien om brannvesenet er en historie om utvikling. Fra et yrke med lavstatus til høystatus. Fra hestekjøretøy til biler. Og fra et totalt fravær av sikkerhet til nåtidens HMS. Roy er en mann flere av dere kanskje har støtt på om dere har tatt turen ned til Brannmuseet på Grønland i Oslo, så da vet dere at dette blir en fortellingenes aften på Union Scene.

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Sitteplasser.

Brannvesen i uniform kommer selvsagt inn gratis! 

Foto: Spesialsamlingene ved Universitetsbiblioteket i Bergen

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.