Romjulsrock

Grunnet de nye tiltakene (gjeldende fra 9. desember) er dette arrangementet dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til 2 måneder.

-----

Union Rock fortsetter juletradisjonene med Romjulsrock og inviterer til en kveld fylt opp med lokal rock og metal.

Kiowa kommer fra Drammen og har holdt på i mange år, under mange navn og med mange ulike besetninger, men det er først nå brikkene har falt på plass. I sommer (2021) slapp de sin første singel «Leave my problems behind» som ble spilt inn i Norsk Lydstudio for en stund tilbake, mens de samtidig gjorde ferdig «Roadkill Studio EP» som ble sluppet på sensommeren (2021). De er nå klare for å fremføre gammelt og nytt materiell live, samtidig som de jobber med nytt materiell til sin neste plate. Kiowas stamme er godt plantet i 70 tallets groove, tunge riff, jazzens galskap og funkens glede. Velkommen skal dere være inn i deres verden.

Groove-teamet Frostbitt fra Drammen begir seg ut på hard rytmikk og melodiske strofer i progressiv metalldrakt. Gruppen har flere utgivelser i bak seg og reist på to Europaturneer, blant annet med Car Bomb (USA). Frostbitt byr på dans i sin hardeste form og sparer aldri på energien når de opptrer, og med nytt album på vei er Frostbitt klare for kjent og nytt publikum i Drammen enda en gang!

Det debuterende bandet Octohawk spiller lokalt for første gang! Med røtter i tidligere lokale band som Mammüth, Cassidy, Dead Sheriff og Ninth Circle er disse gutta absolutt ingen fremmede på scenen. Octohawk vil glede alle sludge, prog, stoner og doom fans. Just the right kind of heavy!

Velkommen til å slippe håret løs og nyte en hel kveld stappa med lokal musikk!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.