Popquiz – Romjulspesial!

Så skjer det jaggu meg igjen! Og i år feires det til og med feiende 10-årsjubileum for moroa. Det er en fornøyelse å kunne annonsere at Drammen Popquiz nok en gang tar steget ut av sine faste lokaler på Rekord Bar og inn på Union Scene for en utvidet spesialquiz fredag 28. desember!

Hva er romjulen uten et fullsatt Union Scene og Martinsens spørsmål? Quizmaster Erik Martinsen har funnet frem et assortert utvalg go’låter med det beste fra pop & rock de siste 50 årene, smakfullt akkompagnert av utvalgte visuelle nøtter! Det blir også en spektakulær liverunde. Noe for enhver smak og kunnskapsnivå skal det bli, og tradisjonen tro på disse arrangementene skal dere selvfølgelig også få se en nydelig bukett ferske bilder fra fantastiske og vakre Bømlo! Ingen romjulsquiz uten!

Dører og tappetårn åpnes kl. 18, mens unge (unge?!?) Martinsen snurrer i gang quizen kl.19.00. Sharp!

Kom gjerne tidlig for å få et godt bord, for her blir det fullt! Det er maks 6 deltagere pr.lag, ingen påmelding, og selvfølgelig fri entré.

Velkommen til romjulens vakreste eventyr!

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.

Ståplasser til vanlig, med mindre noe er spesifisert nederst på arrangementsbeskrivelsen.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: En fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen.

Lurer du på noe mer? Se her.