Popquiz - Romjulspesial!

Grunnet nye tiltak vil ingen arrangementer fra og med 15. desember til 13. januar bli avholdt på oppsatt tidspunkt. Dette arrangementet er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil få sine billetter (eks. avgift) refundert til det kort de kjøpte billettene med. Grunnet mange refusjoner, kan refusjonstid ta opp til to måneder.  

For mer informasjon om vår koronastatus og refusjon, se her

---

Så skjer det jaggu meg igjen! Og i år feires det til og med feiende 10-årsjubileum for moroa. Det er en fornøyelse å kunne annonsere at Drammen Popquiz nok en gang tar steget ut av sine faste lokaler på Rekord Bar og inn på Union Scene for en utvidet spesialquiz fredag 28. desember!

Hva er romjulen uten et fullsatt Union Scene og Martinsens spørsmål? Quizmaster Erik Martinsen har funnet frem et assortert utvalg go’låter med det beste fra pop & rock de siste 50 årene, smakfullt akkompagnert av utvalgte visuelle nøtter! Det blir også en spektakulær liverunde. Noe for enhver smak og kunnskapsnivå skal det bli, og tradisjonen tro på disse arrangementene skal dere selvfølgelig også få se en nydelig bukett ferske bilder fra fantastiske og vakre Bømlo! Ingen romjulsquiz uten!

Dører og tappetårn åpnes kl. 18, mens unge (unge?!?) Martinsen snurrer i gang quizen kl.19.00. Sharp!

Kom gjerne tidlig for å få et godt bord, for her blir det fullt! Det er maks 6 deltagere pr.lag.

Velkommen til romjulens vakreste eventyr!

28. desember
SceneHovedscenen
Pris50,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.