Rockekonsert med Trass

TRASS er et herlig og rufsete rockeband for barn og unge, som spiller egne fengende låter og kjente barnesanger i ny drakt.

TRASS vet hvordan de skal leke med barn og unge på deres egne premisser. Dette er utvilsomt musikk som slår, både hos barn og voksne. På konserten får barna servert sanger som har tøffe, tunge riff og som garantert vil sette fart i små barnekropper. Dette er rufsete, upolert og morsom rockemusikk du vil bevege deg til! TRASS har i en årrekke spilt rock for kidsa i barnehager, festivaler, bibliotek og kulturhus. Bandet lager fengende låter som viser seg å fungere utrolig bra på konserter. De vil gjerne dele dette med barna fordi de mener musikken gjør noe bra med oss alle. 

TRASS ser frem til konserten på Union Scene hvor de sammen med barna tar med dem på en musikalsk reise inn i TRASS sin herlige verden.

Anbefalt fra 3 år.

13. november
SceneHovedscenen
Pris75,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.