JulePlis

med Mungolian Jet Set og venner

Hva er Plis?
Plis er et konsept det er vanskelig å beskrive med ett ord. Det er en blanding av afterwork, kaffepause, feel good, åpent hus, chilling og dansing.

Arrangementet deles i to. Først er alle dørene åpne. Gratis inngang, god stemning og konsertområdet er gjort om til et koselig område å samles med DJ som snurrer plater.

Utover kvelden går Plisen over fra å være chill og behagelig stemning til konserter med gode artister på scenen. Det er fortsatt lov til å chille, men det er også lov til å nyte god musikk og kanskje til og med slå seg litt løs foran scenen. 

Hvem er det for?
Alle. Har du lønningspils med jobben? Ta de med på Plis. Har du tenkt til å samle gjengen en fredag? Ta de med på Plis. Har du lyst til å danse til de sene nattetimer? Ta de med på Plis. Vil du bare chille en ettermiddag med gode venner? Plis! 

Vi åpner dørene og den gode stemningen starter 16:00. Fra 21:00 blir det dansbart, elektronisk og bakoversveis foran scenen. Gratis inngang før kl. 20. Fra 20:00: 250,-. Aldersgrense 20 år. Ønsker du å kjøpe konsertbillett på forhånd? Trykk her. 

MATSERVERING fra Los Tacos. De stiller med food truck fra 16:00 til 21:00. 

ARTISTENE
Fra 21:00 blir det live musikk fra scenen med Mungolian Jet Set & Friends, Ost & Kjex, Kim Dürbeck, Karolinski og DJ Robin. 

Mongolian Jet Set er den norske elektronikaduoen Pål «Strangefruit» Nyhus og Knut Sævik, som for anledningen tar med seg noen av sine dyktige musikervenner.  

Opprinnelig var idéen deres å koble jazz og klubbmusikk, men de fant snart ut at de ville mer enn som så. Deres variant av elektronika inkluderer inspirasjon fra disco, psykedelia, funk, prog og spennende musikk fra ulike verdenshjørner. Resultatet er både frika og funky, men det låter alltid vitalt. De lager musikk som er så full av fantasi og sjangerutviding, at man blir stående å måpe etter første møte. 

For anledningen stiller de med fullt band, og jammen dukker de ikke opp med mange overraskelsesgjester! 

Ost & Kjex er en norsk elektronikaduo fra Kolbotn. Tore «Jazztobakk» Gjedrem og Petter «Hi-Fi» Haavik hopper i bilen og tar turen til Drammen med sin fantastiske sound. Fra å være medlemmer av deathmetal-bandet Beyond Dawn fra 1990 til 2003, startet de i 2004 Ost & Kjex og ble året etter nominert til Alarmprisen i klassen elektronika.  

Kim Dürbeck spiller som regel DJ sets under navnet Superkind med Rulefinn. Kim produserer for det meste Techno, Ambient og elektronisk musikk og kom opp i den norske elektroniske scenen hele veien fra vikingfylket Vestfold på sammen tid med Bendik Baksaas og Bendik HK. Til vanlig er han å finne som DJ på klubber som Hærverk, Jaeger og Technokjeller.  

Karolinski. Norsk elektronikaartist og produsent fra Bergen. I tillegg til å være med i bandet til Annie, har Karolinski egen solokarriere med musikk som beskrives som «dubby echoes from Norwegian forests through modern Techno rhythms».

DJ Robin fra Trulz og Robin.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.