Rekommandert #71 - Raketter, sex og demondyrking

Mandag 25.April, merk dere datoen! Da returnerer Eirik Newth til oss for å snakke om mannen, myten og legenden Jack Parsons. Det er sjelden vi kan si at en historie inneholder «alt» og ha våre ord i behold, men denne historien inneholder virkelig alt. Parsons var med på å grunnlegge USAs romprogram på trettitallet og var, for å si det ytterst forsiktig, en sammensatt figur. På dagtid bygget han altså rakettmotorer for flyvåpenet, mens han om kvelden var aktiv i sekten til Aleister Crowley (Thelema/O.T.O.). 

Jada, vi snakker om ofring av geiter ved midnatt, sexritualer og rikelige inntak av peyote i ørkenen for å komme i kontakt med sin indre varulv. Bare døden hans alene kunne fylt en hel episode. Dette blir moro!

Praten sparker igang på scenen 20:00. 18-årsgrense + vergeordning

25. april
SceneHovedscenen
Pris250,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.