Rotlaus

Arrangøren har besluttet å flytte arrangementet til 12. november 2022. Passer ikke ny dato? Se tilsendt e-post for mer informasjon om refusjon og/eller gå til din kvittering for billettkjøp for å velge refusjon. Frist for å søke refusjon er 4. mars. 

----

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband.

Med stadig fler utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjent for å gi alt på scenen og å ha en helt spesiell kontakt med publikum. Disse gutta spiller for flere hundre tusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsert!! 

De fleste synger med fra første tone og det er kanskje ikke så rart når bandet har en avspillingsfrekvens du neppe finner hos noen andre norskspråklige band. 

Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne. En stor guttegjeng som alltid har det kjekt sammen, noe som vises på scenen. "Har en det ikkje kjekt sjøl, kan en ikkje vente publikum heller har det," sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug.

ROTLAUS består av
Bjørn Marius Øyehaug - Vokal & Gitar
Simen M. Rebbestad - Gitar & Kor
Simen Bjørdal - Trommer
Vegard Hansen - Trekkspill
Anders Maristuen - Bass

Dørene åpner 20:00. Showstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.