Hardstyle DNA

Indoor Festival 2022
Velkommen til det villeste innendørs rave festival i Scandinavia og en artistrekke som vil ta deg med på noen sinnyke eventyr. Hardstyle er en musikkstil som går i 150 BPM og baserer seg på en hurtigere og mer euforisk stil enn vanlig elektronisk musikk. Rawstyle & Hardcore er heller ikke utelatt, her kan man forvente 150 og opp til 210 BPM.

Konseptet Hardstyle DNA har herjet siden 2009, og med sin siste konsert der de feiret sitt 10 års jubileum i 2019 før Corona inntraff.

Co2, flammer, konfetti og lasere blandet med et vilt lysshow er hva du kan forvente deg under denne todagers festivalen på Union Scene. I tillegg til hovedfestivalen, vil det også bli arrangert pre-party for dagene. Her er det bare å holde seg fast, dette blir langt og ekstremt.

Tider:
Fredag: Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00.
Lørdag: Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00.

VIP-billett inkluderer tilgang til galleriet, egen bar og utsikt over scenen. 20-årsgrense for VIP. Vi er dessverre utsolgt for Weekendpass. 

18-årsgrense, med 20-årsgrense for VIP.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

Alle forestillinger