Adam Douglas

Better Angels Tour

Adam Douglas har lagt bak seg to studioalbum, ett livealbum og en lang rekke konserter land og strand rundt. 5. mars 2021 var det endelig tid for hans tredje fullengder, en midtlivsanalyse som har fått navnet «Better Angels». Og i den anledning blir det selvsagt også en omfattende turne over to år, med flere utgivelser som er ventet i tiden fremover.

Noen uker etter at Adam Douglas slapp det kritikerroste «Better Angels», fylte Adam 40 år, en milepæl for mange og en inngang til den velkjente midtlivskrisa. Adam er ikke på vei inn i noen krise, men han bruker heller tiden på å analysere seg selv og sine valg. Han dykker dypere inn i hva som er den musikalske sjangeren hans, men også i hvordan oppveksten i Oklahoma, USA har påvirket han og hva det å være far har gjort med valgene han tar for seg selv og familien sin. «Better Angels» utforsker amerikansk roots-musikk krysset med blandinger av både soul, rock ’n roll, blues, country, rhythm and blues og jazz, noe som resulterer i en konklusjon om at Adam ikke kan plasseres i én musikalsk sjanger. På albumet har han funnet sin sjel i en sjanger han rett og slett bare kaller Adam. Det er det som er Adam Douglas; slik som med hjemstaten Oklahoma, en smeltedigel av ulike sjangre og med impulser utenfra.

Når Adam i år igjen reiser ut på turné tar han med seg det nye albumet, skreddersydd for konsert, med strålende og solid band som kronen på verket. 2020 ble et ufrivillig rolig år for mange artister, men Adam og bandet har brukt tiden godt. 

Som alltid holder ikke Adam tilbake, og den store stemmen skal igjen konkurrere om oppmerksomheten med hans egen gitar. Med både nye og gamle låter kan publikum vente seg et liveshow helt uten sidestykke. Det blir Adam Douglas i kjent stil - som intet mindre enn et fyrverkeri på scena! 

Konsertene som har blitt holdt til nå i turneen får strålende tilbakemeldinger, og folk melder om mye dansing og energisk stemning på påviste plasser. Få med deg Better Angels når turneen fortsetter uten begrensninger og restriksjoner i 2022!

Med på turnéen blir Kristin Dahl! 
Kristin Dahl begynte tidlig med klassisk musikk, men fikk den virkelige åpenbaringen for musikk da hun for første gang hørte Destiny ´s Child. Hun har senere latt seg inspirere av artister som Aretha Franklin, D’Angelo, Alabama Shakes og Noora Noor. Hun har tidligere turnert med band rundt i hele Norge, og har blant annet varmet opp for Led Zeppelin- vokalist, Robert Plant. Nå er hun klar for å spille support for Adam Douglas med et rykende ferskt album.

Med en kraftfull stemme, blir en rytmisk blanding av soul, blues, og R&B bundet sammen til storslått musikk. Uten å avsløre for mye om hva tekstene hennes handler om, ønsker hun selv at lytterne finner sin egen mening og betydning i dem. 

Sjekk det kanonbra albumet her (som er produsert av Adam Douglas): https://open.spotify.com/album/1Cn7Q4pgJtKt9nSy4plHa8?si=975dba4012cd4dda

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.