Drammen Tribute Festival

Rock Edition

Leiter du etter Grunge Edition? Les mer her

Ett år etter at Oslo Tribute Festival åpnet med et brak på Rockefeller, kommer rockefesten til Drammen.

26. november 2022 inntar kremen av norske og europeiske tribute-band Union Scene, for å hylle rocke-ikoner som, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne og Iron Maiden. 

Da den første utgaven av festivalen ble arrangert med smittevernbegrensninger på Rockefeller i Oslo 18. september i år, ble de 200 billettene revet bort på rekordtid.  

- Den første festivalen ga oss tydelig svar på at dette er noe det norske folk vil ha. Til tross for at vi kun hadde lov til å slippe inn 200 personer, var stemningen helt elektrisk.  

- Hvordan det kommer til å bli med fulle hus, tør jeg nesten ikke tenke på. Vi gleder oss til gi enda flere rock n ´roll-fans over hele landet mulighet til å bli med på festen, sier festivalsjef Jarle Ring. 

De kjente tribute-bandene Fan Heller (Van Halen), Ozzy the Tributeband (Ozzy Osbourne), Generation Swine (Mötley Crüe) og Iron Made´em (Iron Maiden) er blant artistene som allerede er bekreftet til rockefesten. Flere band blir lansert etterhvert.

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.

Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: En fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen.

Lurer du på noe mer? Se her.