Drammen Tribute Festival

Ett år etter at Oslo Tribute Festival åpnet med et brak på Rockefeller, kommer rockefesten til Drammen.

26. november 2022 inntar kremen av norske og europeiske tribute-band Union Scene, for å hylle rocke-ikoner som, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne og Iron Maiden. 

Da den første utgaven av festivalen ble arrangert med smittevernbegrensninger på Rockefeller i Oslo 18. september i år, ble de 200 billettene revet bort på rekordtid.  

- Den første festivalen ga oss tydelig svar på at dette er noe det norske folk vil ha. Til tross for at vi kun hadde lov til å slippe inn 200 personer, var stemningen helt elektrisk.  

- Hvordan det kommer til å bli med fulle hus, tør jeg nesten ikke tenke på. Vi gleder oss til gi enda flere rock n ´roll-fans over hele landet mulighet til å bli med på festen, sier festivalsjef Jarle Ring. 

De kjente tribute-bandene Fan Heller (Van Halen), Ozzy the Tributeband (Ozzy Osbourne), Generation Swine (Mötley Crüe) og Iron Made´em (Iron Maiden) er blant artistene som allerede er bekreftet til rockefesten. Flere band blir lansert etterhvert.

Dørene åpner 18:00. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. 

Praktisk info
Les mer om vår refusjonsgaranti.

Ståplasser til vanlig, med mindre noe er spesifisert nederst på arrangementsbeskrivelsen.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: En fast stor bar inne på Hovedscenen, samt fast bar i Centralen.

Lurer du på noe mer? Se her.