Electrocutango

Tangokonsert med workshop

Tangokonsert med workshop

Electrocutango er stolte over å presentere sin tredje CD – Contrastes – der de tar sin umiskjennelige blanding av ekte argentinsk tango, elektronika, worldmusikk og jazzelementer et steg videre i det ukjente.

Deres moderne og like fullt dansbare innfallsvinkel fornyer tangoen som musikkform.

Medvirkende
Sverre Indris Joner - piano, perkusjon og programmering
Odd Hannisdal - folin
Steinar Haugerud - kontrabass
Andreas Rokseth - bandoneon
Andreas Bye – trommer
Tangodanserne: Cyrena og Steinar
Workshop med Cyrena og Steinar

Interkultur inviterer alle tango interesserte til en spennende workshop med landets fremste Tangodanserne, Cyrena Drusine og Steinar Refsdal. Deltakerne får en unik mulighet til å lære grunnleggende tangodans før det inviteres til å dans under konserten med Electrocutango.

Cyrena Drusine startet sin karriere som danser i New York City. Hun studerte ved The School of American Ballet i 10 år, og har opptrådt med New York City Ballet og Pacific Northwest Ballet. I tillegg til balletten har Cyrena danset en rekke andre stiler som Jazz, Samtidsdans, Vest-Afrikansk dans, Hip-hop og Salsa.

Steinar Refsdal deltok på sitt første tangokurs i Norge, og ble så fascinert av den improviserte dansen og musikken at han flyttet til Buenos Aires i 18 måneder. Der lærte han tango av de respekterte læremestrene, Francisco Forquera, Silvio La Via, Alejandra Gutty, Corina Herrera, Dario Daniele, Moira Castellano og Pancho Martinez Pey. Etter å ha lært å kjenne kulturen, språket og historien, og etter utallige netter på dansegulvet i de beste milongaene i Buenos Aires, gjorde han sin første opptreden i Casa de Anibal Troilo.

Workshop fra 17:30. Dørene til konsert åpner 18:00. Konsert fra 19:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.