Konsert: Småting

Union Scene for Barn

Småting blander musikk med humor, skuespill og skreddersydde tekster som samlet blir et skråblikk på barns hverdag. Dette er en konsertforestilling om de små ting, publikum får kvalitetsmusikk med mening, humor og god formidling. Trioen serverer originalt materiale skrevet av Erik Damberg. Låtene er fengende, lette å lære og innbyr til at både barn og voksne synger med.

De underfundige tekstene danner grunnlaget for den musikalske reisen. Barna får høre en humoristisk poplåt med en absurd tekst om et bløtt håndkle. Femtitalls doo-wop-sangen «Det sier plopp» handler om alle de rare lydene i hverdagen vår. Forestillingen har også rom for vare øyeblikk der barna får høre balladen «Fly, fly, fly» om marihøna som lander på en arm. Småting synger om såpebobler, de kler seg ut og drar på karneval og hvor mye rart kan man egentlig putte i en suppe?
Musikernes smittende humør er essensiell for formidlingen og kjemien dem imellom er med på å skape en trygg og avslappet konsertopplevelse.

Responsen er utelukkende positiv og publikum setter pris på den akustiske, ekte og ærlige fremføringen. Etter 10 år på veien med barnehageforestillinger, DKS-turnéer, juleforestillinger og to CD-utgivelser, har Småting bevist at de er en godt samspilt trio både musikalsk og scenisk. I tillegg til dette har Småting spilt på mange kulturhus, festivalscener og konserthus.

Småting er:
Ingrid Nåvik Grønlund – vokal
Erik Damberg – gitar/vokal
André Kassen – saxofon/vokal

Passer for barn (fra 3 år) og lekne voksne.

Foto: Anette Skaugen Guldager

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.