Konsert: Mr. Ping

Mr. Ping har fått et stort ansvar. Han skal passe på et egg. Han håper det er et pingvinegg, men det er ikke så godt å vite hva som er inni. Egget må holdes varmt, tørt og trygt. Kanskje det klekkes en liten pingvin? Et stort ansvar er et i alle fall. Mr. Ping bor i Antarktis. Hjemme hos Mr. Ping er det fryktelig kaldt, og masse snø og is. Enda verre er det at andre dyr kanskje ønsker å få tak i egget hans. Mr. Ping må være på vakt. Her må øyne og ører holdes åpne.

Konserten skaper et varierende landskap av lydkulisser som Mr. Ping boltrer seg i. Trommeslager Knut Lothe har med seg en stor kasse full av lyder. Publikum tas bla. a. med på en spennende reise til Antarktis, en kraftig snøstorm, og en pingvins drøm om et varmere sted.

Om utøveren:
Men sine drøyt 3500 konserter er Knut Lothe er en av Rikskonsertene/Den kulturelle skolesekkens mest benyttede musikere. Siden 1995 har han reist Norge på kryss og tvers, og trives fortsatt svært godt som «farende fant». Knut er utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han spiller/har spilt med band og artister som: Funky Butt, Rockebandet Plopp, Brillebjørn,
Magnolia jazzband, Nordnorsk kammerorkester, Trond Trudvang, Ophelia orchestra, Fabel, Kråkebollane, Oldefars kanon, Ytre Suløens jassensemble, Rubbel & Beat, Christiania 12, Lisa Stansfield, Guuf, Dead baboon, Gamlebyen, og Knut og Lars.

Anbefales fra 3-6 år.

26. mars
SceneHovedscenen
Pris75,-
Varighet: 30 minutes
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.