TrollfesT

TrollfesT så dagens lys i 2003 da en gjeng så seg lei av tilgjengelig festmusikk. De tok så saken i egne hender, og resten er historie. Med en forkjærlighet for metall og musikk fra Balkan-området, benytter de seg av instrumenter som saxofon, trekkspill og synther som blandes sammen med et ekstremt uttrykk. 

Den siste avgjørende ingrediensen er en stor dose galskap og humor, og resultatet blir noe de kaller «True Norwegian Balkan Metal». Med denne formelen har TrollfesT turnert over store deler av verden siden 2007 og gitt ut åtte album. Bandet leverer forrykende konserter med massevis av publikumsinteraksjon, der alt er lov så lenge det er gøy og låter fett. I år var også folkemetall-oktetten med i Melodi Grand Prix med et nytt konsept der flamingoene var på vei til å ta over verden.

Dørene åpner 20:00. Showstart 21:00. 18-årsgrense + vergeordning.

25. mars
SceneHovedscenen
Pris380,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.