Cover Me

A Tribute to Bruce Springsteen

”30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i karrieren til en verdens største artister og scenepersonligheter.”

I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunnen lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.

14 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME:
«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.

Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.»  

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:
”Oslo-bandet forlater Hamar med en sterk femmer, og ville sikkert gjort Bruce Springsteen stolt.” Terningkast 5 (Hamar Arbeiderblad 2018)
”…et hardtarbeidende band i beste E-Street Band-tradisjon…” (Oppland Arbeiderblad 2017)
”…en ekte maratonkonsert i The Boss´ ånd.” (Oppland Arbeiderblad 2017)
“...tre timers Springsteen-fest!" Terningkast 5. (Drammens Tidende – 2011)
”Tre timers Springsteen-sprengstoff!” (Budstikka - 2006)
”Skremmende likt originalen!” (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)
”Gjengen innfrir igjen!” (Budstikka – 2009)

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

 

Høydepunkter fra konserten i Hokksund, 13. august 2022: