Mari Boine

I anledning lansering av Globuskonferansen i september presenterer vi Mari Boine på Union Scene 13.mai!

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten fra alle og enhver.

Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden. Hun har også (mildt sagt) blitt hedret for dette – med bøtter og spann med Spellemannspriser (inkludert hedersprisen), Rockheim Hall of Fame, Nordisk Råds Musikkpris, Samerådets Ærespris, Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden, Ole Vig-prisen, Finnmark Fylkes Kulturpris, Anders Jahre’s Kulturpris, æresdoktorat, utnevnt til statsstipendiat og mye mer – en liste som kan ta pusten fra de fleste.

Boine har vært et stort forbilde for mange og derfor et naturlig valg til lanseringen av årets Globuskonferanse hvor tema nettopp er «forbilder». Forbilder fra nære relasjoner til ikoner i andre tidsepoker. Forbilder som kan gi en retning i livet, kan gi ett håp i livet. For noen slutter påvirkningen i tidlig alder. For andre varer den livet ut og er alltid en kilde til inspirasjon og energi. Har du et forbilde? 

Gunnar Augland (trommer)
Georg Buljo (gitar/vokal)
Svein Schultz (bass)
Stein Austrud (tangenter)
Kristian Svalestad Olstad (gitar)

Konferansen er på Union Scene 23. september.

Dørene åpner 19:00. Konserten starter ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser. 

13. mai
SceneHovedscenen
Prisfra 300,- til 350,-
ArrangørInterkultur
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.