Lukas Graham (DK)

Support: Mina Okabe

Billetter som opprinnelig var kjøpt til konserten den 08.10.22 er gyldig for den nye datoen.

---

Den danske internasjonale popstjernen og bandet som står bak "7 Years" er endelig klar for å dra på turné rundt om i Europa - deriblant et besøk til Drammen og en intimkonsert på den beste scenen i byen <3 

Lukas Graham strakk seg etter stjernene - og tok tak i de - med den internasjonale releasen av det selvtitulerte albumdebuten i 2016. Den 3 x Grammy-nonimerte hitsingelen "7 Years" var blant de 25 første sangene globalt som traff den magiske grensen med 1 milliard streams på Spotify og banet videre vei for en dansk popsensasjon med over 25 millioner solgte album og utsolgte turnéer verden rundt. 

Tro det eller ei, men bandets forrige Europa-turné var i 2017. Etter en pandemi og snart et kommende album, er Lukas Graham klar for å annonsere hans første Europa-turné på fem år: THE PINK TOUR

“Ladies and gentlemen! It’s been way too long and we couldn’t be more excited to share the amazing news that this autumn we are finally back on tour in Europe. We’ll bring a setlist of new songs and beautiful moments to share and we can’t wait to party with you and have you sing-a-long to all the songs you already love and know so well. Ticket sale starts Friday 22th of April” sier vokalisten Lukas Forchhammer.

Sommeren 2021 holdt Lukas Graham en one-off konsert i Danmark - en konsert som senere ble hyllet med ord som "truly extraordinary" fra den danske avisen BT, samt en femmer på terningen fra GAFFA. 

Med hitsingler som "Mama Said", "You're Not There" og "Drunk in the morning", har Lukas Graham vært å se på europeiske singel- og radiolister siden gjennombruddet i 2016. "Love Someone" fra tredjealbumet var et sterkt comeback som førte til Platinum i hele 18 land! 

Lukas Graham jobber for øyeblikket med siste innspilling for det lenge ventende fjerdealbumet. 

Support: Mina Okabe
Det unge danske taltentet er håndplukket av Lukas Graham som support for hans omfattende Norgesturné. 

Mina Okabe er et spirende talent på den danske musikkscenen. Selv om musikken er lavmælt og beskjeden, er ambisjonene til 20-åringen store og grenseløse. Hun har i løpet av sitt relativt korte liv levd med verden som sin lekeplass og inspirasjonskilde til musikken sin. Og kanskje nettopp derfor låter Mina Okabe alt annet enn kaldt og grått.

Mina Okabe er født og oppvokst i London. Hennes dansk-japanske røtter, og hun har levdt på tvers av hele kloden i forskjellige byer og sunget sitt liv og sin kultur fra New York til Manila.  

De siste fem årene har Mina bodd i Danmark. Her føler hun seg hjemme og det er her hun er fra. Nå bruker hun musikken til å søke ut.

Dørene åpner 19:00. Mina Okabe spiller fra 20:00. Konsertstart med Lukas Graham ca. kl. 21:00. 18-årsgrense + vergerordning. 

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.