Metalnight

Claimstaker finnes på aksen mellom knusende tyngde, store melodiske lydlandskap og velplassert aggressivitet. Da Timeworn valgte å takke for seg etter lang og tro tjeneste, bestemte de resterende medlemmene seg for å starte med blanke ark og ny driv. Med medlemmer fra bl.a. Eskatol, Summon the Crows, Higgs Boson, Blodspor og From Below, har resultatet blitt et sonisk knyttneveslag, som både omfavner melankolien så vel som brutaliteten. Med nakkeslengfremkallende riffing og en «no holds barred» tilnærming er Claimstaker klare for å bringe sin smeltedigel av hardcore, prog-elementer og metall til folket.

1.april slapp Claimstaker debutalbumet, «Bury Us in Shadows». Med sin sømløse blanding av knusende tyngde, enorme melodiske lydlandskap, en hardcore-tilnærming og velplasserte riff, viser «Bury Us in Shadows» et band som ikke er redd for å ta et steg ut av komfortsonen.

Groove-teamet Frostbitt fra Drammen begir seg ut på hard rytmikk og melodiske strofer i progressiv metalldrakt. Gruppen har flere utgivelser i bak seg og reist på to Europaturneer, blant annet med Car Bomb (USA). Frostbitt byr på dans i sin hardeste form og sparer aldri på energien når de opptrer, og med nytt album på vei er Frostbitt klare for kjent og nytt publikum i Drammen enda en gang!

Det debuterende bandet Octohawk spiller lokalt for første gang! Med røtter i tidligere lokale band som Mammüth, Cassidy, Dead Sheriff og Ninth Circle er disse gutta absolutt ingen fremmede på scenen.  Octohawk vil glede alle sludge, prog, stoner og doom fans.
Just the right kind of heavy!

Velkommen til å slippe håret løs og nyte en hel kveld stappa med lokal musikk!

Dører kl 19. Konsertstart ca. kl 20. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.