Munroe/Knutsen

Munroe/Knutsen er en ny duo, men de har allerede gjort seg bemerket med sine tre singler utgitt i 2017. Med sin helt særegne stemning har duen utgitt låter som, selv ved første gjennomlytting, blir til klassikere. Det er noe rått og brutalt, varmt og sart i uttrykket som bare tid og historie kan veve sammen.

For historien begynner ikke her. Bestående av Marie Munroe og Christer Knutsen kjenner du kanskje disse to fra sine egne respektive solo-utgivelser: Munroe som pop-yndling med jazzbakgrunn og Knutsen som rockeprins.Siden 2004 har de vært hverandres støttespillere. På til sammen syv utgivelser har de fulgt hverandre: spilt og sunget på hverandres utgivelser; turnert sammen i band. Bare aldri som likestilte - ikke før nå. 26. januar slapp duoen albumet A Murder Of Crow, til jubelbrus og trampeklapp fra anmeldere: https://erikvalebrokk.no/norsk-superduo-munroeknutsen/ https://www.dagbladet.no/kultur/den-nye-norske-superduoen/69371800

Vi er kjempestolte av å være en av destinasjonene for Munroe/Knutsens norgesturne. Velkommen til en minneverdig konsert!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18 år + vergeordning.


Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene! Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.