Amanda Delara

Support: VVS

Ta vel i mot artisten som av P3.no blir omtalt som "landets mest spennende artist": Amanda Delara. For et og et halvt år siden slapp hun sin debutlåt, og siden det har hun gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, spilt på de største festivalene i landet, hatt sine første headliner-shows både i Oslo og i København og gitt ut sin debut-EP «Rebel» og tidligere i år EP-en "Running Deep".

«Låtene på EP´n har flere tråder som henger sammen. Et av de viktigste budskapene er å ikke basere sine handlinger på andre mennesker sine forventninger til deg. Du er din egen helt.» - Amanda Delara

Bare et drøyt år etter at 20 år gamle Amanda fra Nes slapp sin debutlåt «Paper Paper» gjennom indielabelet GR:OW, hadde hun rukket å sjarmere hele landet med en rørende opptreden på VG-lista Rådhusplassen, fått internasjonal oppmerksomhet fra blant annet Interview Magazine og The Independent og hun kan vise til mange millioner streams. Hun har i tillegg jobbet mye i studio i både Norge og utlandet, og har blant annet jobbet med den Grammy-vinnende stjerneprodusenten The-Dream (Rihanna, Beyoncé, Justin Bieber, Kanye West m.fl) i Paris, og vi kan forvente å høre resultater av samarbeidet i løpet av året.

Support: VVS

VVS er et navn som den siste tiden har vært på alles lepper, en snakkis. Bak navnet finner vi en 21 år gammel gutt fra Drammen, som har drevet med musikk i underkant av et år. På kort tid har han rukket å skaffe seg en stor fanbase, både her hjemme og i utlandet.

Gutten la fotballskoene på hylla, etter å ha blitt regnet som en av Norges største fotballtalenter på mange år, og det var i brorens hjemmelagde studio i Lier, han fant ut at det var musikken han skulle satse på.

VVS skrev og spilte inn sin første låt for et år siden, da han lagde en remix av Meek Mill sin låt «Save me». Kort tid etter kom han med sin første singel, «On Everything», som i dag har over 200.000 avspillinger på Spotify.

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca. 20:00. 18 år + vergeordning.

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se her.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.