Kulturnatt Drammen

fra 16:00 til 00:00

Etter noen år med pandemi og stopp i Kulturnatt, er det endelig klart for Kulturnatt Drammen igjen! En dag, kveld og natt fylt med gratis kulturelle opplevelser for store og små i hele byen!

På Union Scene holder vi vår bar Centralen åpen fra 16:00 til 00:00 og fyller scenene med følgende program: 

18:00 på Klubbscenen: The Saints

Konserten er dessverre avlyst! 

20:00 på Klubbscenen: Anna Lisa Kumoji

Anna Lisa Kumuji og et band, kjent fra blant annet “Stjernekamp”, “MGP”, “All Together Now” og “Beat For Beat”. Gjennom koronaens fremmarsj har Anna-Lisa skrevet masse ny musikk, spilt inn EP og utgitt en rekke singler- og musikkvideoer digitalt.

Anna-Lisa har funnet sin nisjé og kaller hennes musikalske uttrykk for “norsk soul” og “soulrock”.
Med et repertoar med godt over 20 selvskrevne låter og en katalog av cover-låter opparbeidet gjennom 10 år i underholdningsbransjen vil Anna-Lisa kunne variere konsertene utifrå publikum og spillested.

21:00 på Klubbscenen: Drammen Glassverk musikkorps

Bli med på korpskonsert under Kulturnatt med et av Drammens eldste korps – Drammen Glassverk musikkorps. Korpset oppsto i 1909 som et bedriftskorps til Drammens Glassverk, men er i dag et uavhengig amatørkorps som holder til på Åskollen. 

På konserten får dere høre blant annet filmmusikk fra James Bond, Blues brothers, The Color Purple og Mamma mia mm. Kveldens vokalist er Christin Bastiansen og kveldens dirigent er Astri Kristine Løften.

22:00 på Klubbscenen: Elderwoods

ELDERWOODS er hjertestammen og sjelen til låtskriver, gitarist og vokalist Raymond Olsen. Bakt inn i denne verdenen er et levd liv med sorger, vondter, gleder, drømmer og kjærlighet på godt og vondt. ELDERWOODS er på mange måter en reise i historier fra livet slik man husker dem, eller ønsker å huske dem. Dette spennet i forutsetninger for historiene gjenspeiler seg også i låtene. Olsen er kjent for flere som vokalist, gitarist og låtskriver i rockebandet MudRod, i tillegg til å ha frekventert landets kulturarenaer i årevis som lydtekniker for flere artister

23:00 i Centralen: Daniel Jahnsen

23:00 i Multisal 1: Nattkino: "El Topo" 

Drammen Filmklubb avslutter årets Kulturnatt med nattkino på Union Scene. Filmen som vises er kultklassikeren "El Topo" fra 1970. Filmen er en avant garden westernfilm der vi følger hovedpersonen på sin reise mot å bli et opplyst menneske. 

Velkommen skal du være til gode kulturopplevelser hos oss og andre. Se fullstendig program hos Drammen Kulturnatt

Praktisk info
Velkommen til Union Scene. På huset finnes det mange scener!

Barer: Centralen bar holder alltid åpent ved arrangementer. Ved større arrangementer vil du finne ytterligere barer plasser rundt på huset.

Toaletter: Du finner toaletter rett ved Hovedinngangen.

Rullestolbruker: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi tilrettelegger gjerne for deg!