Jan Eggum

Bakgårdskonsert med support: CeCe Evelyn

Vi er veldig glade for å invitere deg til solokonsert med Jan Eggum og support CeCe Evelyn i Drammens fineste bakgård!

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, vise-duo, jazztrio, filharmonisk orkester-til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et litelokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. 

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2022 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader. 

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. 

Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Dørene åpner 17:00. CeCe Evelyn går på scenen 18:00. Konsertstart med Jan Eggum, ca. 19:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser. NB! Konserten er ute i vår bakgård, kle deg etter været. Ved veldig dårlig vær, kan konserten flyttes inn.

Praktisk info
Velkommen til vår vakre bakgård!

Vår bakgård er ute, så kle deg etter været. Ved ekstremt dårlig vær, kan arrangementet flyttes inn.

Svar på flere spørsmål finner du på våre Praktisk Info-sider.


SUPPORT: CeCe Evelyn
CeCe Evelyn er en 22 år gammel singer/songwriter fra Drammen. Hun har skrevet sine egne sanger og spilt gitar siden hun var 11, og har stått på scener som Drammen Elvefestival, Kongsberg Jazzfestival, og varmet opp for blant annet Darling West og Malin Pettersen.

Singelen «When August Leaves» ble omtalt av NRK P3s «Best Akkurat Nå», samt lista på den tyske radiostasjonen Hitradio OHR. I tillegg ble singelen «Misery» lista på Spotify sin New Music Friday Norway spilleliste. De hittil tre utgitte singlene har også vært lista på NRK P1 Buskerud. Med vel over ett hundre selvskrevne låter, er hun bestemt på å bygge et liv av musikken.