Vidar Villa

Bakgårdskonsert

Vi har gleden av å invitere til konsert med Vidar Villa i vår nydelige bakgård!

Vidar Villa er en av Norges største norskspråkelige artister, med snart 100 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Gjennombruddet kom med superhiten 'One Night Stand' som lå i toppen av VG-lista og Spotifylistene hele sommeren 2017. 

Siden den gang har han mottatt gull- og platinatroféer for låter som blant annet "Et Par Rolige Shots Med Gutta", "Herregud", "Sjalu", "Jenter" og "Moren Din". Vidar var nylig aktuell som deltaker i Farmen Kjendis.

Vidar skriver all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt. De fokuserer på humoristiske tekster, og tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk, med kassegitarer og akustisk perkusjon i sentrum. Sammen legger de nå ut på sommerturné i 2020 som en akustisk trio, som skal landet rundt med sin sterke låtkatalog og sitt solide live-show.

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte stående plasser. NB! Konserten er ute i vår bakgård - kle deg etter været. Ved mye nedbør, vil konserten bli flyttet inn. 

Praktisk info
Velkommen til vår vakre bakgård!

Ved dårlig vær, kan arrangementet flyttes inn.

Svar på flere spørsmål finner du på våre Praktisk Info-sider.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.