Hellbillies

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband. Da bandet slapp sitt nyeste album «Blå dag», omtalte Dagsavisen dem treffende nok som «en del av den norske folkesjela». Nå gleder legendene seg stort til å kunne møte sitt store publikum rundt om i landet igjen, hvor Drammen og Union Scene er et selvsagt besøk. 

«Å reise rundt til kulturhus, klubber og festivaler her til lands, er noe av det beste vi vet, og det er noe vi virkelig har savnet under pandemien. Nå er vi veldig klare for å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse igjen, og noen splitter nye låter med oss», forteller bandet. 

Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990.

Etter utallige turneer og plateslipp, høster legendene fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. Da Norge stengte ned grunnet covid 19, hadde bandet akkurat startet sin meget utsolgte jubileumsturné, som skulle bli den lengste turneen i bandets historie. 

Hellbillies har solgt over én million plater, og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten. Et nylig eksempel på dette er stjerneskuddet Emma Steinbakken, som tolket Hellbillies-klassikeren «Eg glymer deg aldri» til NRK-suksessen Rådebank, og som toppet både radio- og strømmelister med «Jeg glemmer deg aldri» i lengre tid. 

Hellbillies er som alltid anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve. 

Så om du vil synge med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu», «20 år på vegen» og «Søvnlaus» er det stor mulighet for det på Union Scene.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.