Nosowska (PL)

Opplev den polske musikeren Nosowska i Drammen denne høsten!

Nosowska tar over Union Scene søndag 4. september. Katarzyna Nosowska er en artist med mange priser for beste polske artist under beltet. Hun er en artist som ikke viker fra kreativ utfoldelse. Ikke bare har hun dedikert 25 år av karrieren sin til å være lederen i det populære polske rockebandet HEY, men hun har også en solokarriere som en elektronisk artist. I tillegg til dette er hun en forfatter og spaltist for flere polske magasiner.

Hennes nyeste soloalbum “BASTA” (2018) er et følelsesladet album med gripende tekster og enestående rytmer. “BASTA” er produsert av Michal FOX Krol, en anerkjent polsk produsent. Musikken hennes har tydelige røde tråder. Som soloartist har hun det samme røffe preget du også kan høre i rocken hennes.

Dørene åpner kl. 18:00. Konsertstart 19:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.