Rekommandert #79: Dødsritualer

Live Podcast

I anledning at 2022 aldri kommer til å dukke opp igjen føles det passende å innvie 2023 med en kveld om dødsritualer. Dr. og Docent ved Uppsala Universitet Terje Østigård er mannen som mandag 30. januar tar turen ned til oss på Union Scene i Drammen. 

Med bøker som «The magic of death» og «Likbrud og dødsbryllup» under beltet blir dette en aften i likskjendingen og menneskeofringens navn, men også en reise inn i menneskets forsøk på å finne mening og system i en tid der informasjon og viten var knapp. Det har gått frisk for seg her på nordkalotten også, skal dere vite, faktisk var det mye mer ekstremt her enn i mange andre kulturer. ‘Likvann’ var en effektiv medisin, blod fra de døde ble drukket så sent som på 1800-tallet, og en morder var også magiker: han besatte jo to personers kraft - minst.

Dørene åpner 19:00. Praten sparkes i gang klokken 20:00. 18-årsgrense + vergeordning. Unummererte sitteplasser.
Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

Digger du Rekommandert?

Spar noen kroner ved å kjøpe en pakke. I pakken kan du velge alt fra 3 til 6 episoder. Pakkekjøpet gir deg 50,- i avslag per billett.  Gjelder for vårens episoder og kun ved kjøp som pakke. Les mer her.