Penthouse Playboys

«Penthouse Playboys vrikker julen inn» er hovedstadens mest populære, tradisjonsrike og overdådige førjulshow. Den lengstlevende suksesshistorien i norsk underliv, unnskyld, underholdningsliv. Den bestselgende konserten på Rockefeller hvert eneste år. Den største fest-tradisjonen for livsglade og kvalitetsbevisste kvinner. Etter 27 års «øving» i Oslo, tar Jens Pikenes & Co endelig med seg sirkuset til Union Scene. Fordi dammen i Drammen fortjener det!  

Og hva får de oppleve? En overdådig cocktail av glam, glitter, glede og galskap – skeive coverversjoner, drøy verbalhumor, utrolige kostymer og – i bunnen: helproff musikalitet, besørget av et 9-manns orkester og kvinnelige korister. Men først og fremst er dette kvelden der publikum glemmer alt som heter hverdag, og gir seg sine lyster og drømmer i vold. Dette er ikke en konsert. Det er en fest!

Dørene åpner 19:00. Feststart ca. 20:00. 20-års aldersgrense.

8. desember
SceneHovedscenen
Pris480,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.