Den Evigunge Bestefaren

Union Scene for Barn

Historien om Lalo er en fengende og annerledes historie. Musikken fra Lalo's kjære grammofonspiller setter en fin stemning hvor publikum blir tatt med inn i hans underfundige, lekne og levende univers. 

I bestefar Lalo’s magiske verden er alle tingene satt litt på hodet, der gammel blir til ung og forvandles til et underfundig og lekende univers. Med musikk fra sin kjære grammofonspiller blir den gamle kroppen og objektene fylt av liv.  Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, teater, objektmanipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet.

Den Evigunge Bestefaren er en intim forestilling med tekst og visuelle innslag, der sjongleringskunstner Diego Belda hopper mellom å være fortelleren og den evigungebestefaren Lalo.  

Etter forestilling blir det verksted med sjongleringskunstneren!

Passer best fra 3 år. Og du? Tar du med deg bestefar, så kommer selvsagt bestefar gratis inn denne dagen - egen bestefarbillett er tilgjengelig ved kjøp av billett. 

Praktisk info
Multisalene våre ligger i 2. etasje. Trapper opp finnes forbi Centralen bar.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Toaletter finnes nede ved Hovedinngangen.