Admiral P

Reggaehelaften!

I samarbeid med Reggae Ved Ælva er vi glade for å presentere reggaehelaften på Union Scene med Admiral P, Jah Ark Manifest og Austad Platesnurreri. Vi fyrer opp grillen 18.00. Austad Platesnurreri med venner står for musikken før Admiral P går på scenen.

Admiral P trenger knapt en introduksjon lenger. I 2015, vant han og Nico D Spellemannprisen for årets hit “Engel”. Med en egen teft for å lage catchy, moderne, men allikevel et tradisjonsfestet uttrykk har Admiral P jobbet seg opp og frem som artist på ikke bare den norske men også den skandinaviske reggaescenen. Når han i tillegg leverer ett forrykkende liveshow sammen med det velrennomerte 9 mannsbandet The Global Citizen Band, så er det enkelt og forstå at han også er blitt en av de mest ettertraktede artistene på det norske livemarkedet.

Etter konserten blir det etterfest med Daniel Lion og Jah Ark Manifest Sound. Jah Ark Manifest er Norges eldste sound og feirer 20 års jubileum i 2019.  

Daniel Lion har en helt egen evne til å lese publikum og forutsi hva som vil slå ann på dansegulvet til enhver tid, det er dette som er grunnen til at Soundsystemet Jah Ark Manifest er kjent for å skape super god stemming uansett hvor de spiller. Daniel Lion er førstevalget når Nico D og Admiral P skal spille konserter uten band og han har backet mange av verdens største reggae og dancehall artister fra bak platespillerene.

Dørene åpner 18:00. Konsertstart: ca. 21:00. 18 års aldersgrense + vergeordning. 
Praktisk info
Kanskje Drammens fineste bakgård? Toaletter finnes inne på Union Scene.


Denne forestillingen har Bizzy-pris!
Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Buskerud som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.