Beathoven

Førjulsparty! Support: Segertåget

Klar for å bli med på tidenes førjulsparty, når gutta i Beathoven måker til på Union Scene med sine bangers av noen låter, før jul? Det er bare å komme seg ned hit for å treffe kjentfolk og gaule med på "Sør-Afrika" og "STAY KEEG". Sistnevnte satte nesten norsk rekord med over 400 000 streams kun 24 timer etter at låta var sluppet.

Vi spår særdeles god stemning når Beathoven, som må sies å ha blitt konger på haugen i år, tar turen til Union Scene. 2022 ble året da disse gutta gikk fra å være rågode russemusikkmakere med millioner av streams til å ta steget opp og virkelig nå det brede lag av alle som liker bra partymusikk. Med massive opptredener på VG-lista showene og ellevill stemning på Norway Cup-åpningen.

Dørene åpner 20:00 Konsertstart, Segertåget 21:00. Konsertstart, Beathoven 21:30. 18-årsgrense. 

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.