Swingin’ Christmas

med Drammen Storband

Tradisjonen tro inviterer Drammen Storband til «Swingin' Christmas» også i år.

Fjorårets julekonsert ble avviklet med et nødskrik - dagen etter ble landet stengt ned igjen. Årets tilbud til publikum blir som vanlig en blanding av melodier fra «The American songbook» sammen med kjent julemusikk.

Vi gleder oss til å presentere er par nye solister og håper sammen med de må bidra til at julestemningen kommer på plass.

May Kristin Kaspersen er utdannet innen rytmisk musikk på høyskolen i Agder. Med sine røtter i gospel, soul og jazz har hun lang erfaring som solist og korist. Hun har stemmen til Anna i Disneyfilmen Frost, har vært fast korist i på allsang på grensen i 12 år, huskorist i Melodi grand prix og Eurovision song contest. Den tid det var livemusikk og storband på Skal vi danse var hun lead-vokalist. Som korist har hun turnert med Donkeyboy, A-ha og Alan Walker. Hun har også coachet en rekke sangtalenter i The Voice, Idol og Maskorama.

Are Ølberg er født og oppvokst i Lier og har sunget fast som tenor i Lier Kammerkor fra 1996 fram til 2017. Han synger i dag tenor i acappellagruppen Fine Blend og er fast vokalist i
Swingcompagniet fra Drammen.

Billettpris kr 350 for sitteplasser ved småbord. 

Dørene åpnes kl. 18:00 med konsertstart ca kl 19:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.