Lars Vaular

Vintage Velour Tour

Lars Vaular er tilbake! Etter å ha tilbrakt store deler av de to siste årene i studio er Lars Vaular klar for å slippe ny musikk og ta med låtene ut på turné. Den 13. januar legger han ut på Vintage Velour tour med det kommende albumet Vintage Velour, et album som reflekterer Lars som artist-han er Lars Velour og han er vintage. Låtene er varierte og en ubestemmelig blanding av stiler og inspirasjon, men samtidig typisk Lars. Få ting flyter bedre i ørene enn Lars i sitt ess, og det låter ekte, fengende, nært og nostalgisk. Akkurat som sceneshowet blir!

«Jeg er veldig spent på å spille de nye sangene! I sommer var første gangen vi var tilbake på festivalscener siden 2019, og det gav virkelig mersmak, spesielt med tanken på at vi på Vintage Velour turneen har mer ny musikk å vise fram! Tanken på at det er mange sulteforete Vaularfans der ute som gleder seg like mye som meg holder meg noen ganger våken om nettene»-Lars Vaular 

På albumet Vintage Velour har han hovedsakelig jobbet med produsent Geir Øyvind Hvidsten, med innspill fra Frode Kvinge Flatland, Karima F og Matthew Kent. Som en av landets største hip hop-legender har Lars Vaular siden debuten for snart ti år siden gitt ut musikk og spilt liveshows tilhørende verdensklassen. Han har spilt godt over 500 konserter, gitt ut seks album og vunnet fem Spellemannspriser.

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca 21:00. 18-årsgrense + vergeordning

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.