Seigmen

Hvis man befant seg i Norge på 90-tallet med et snev av musikkinteresse, så var det ingen vei utenom Seigmen. 

Det hele startet på tampen av åttiåra med Klisne Seigmenn, deres vindskeive mix av punk og metal var ikke hverdagskost hjemme i sommerbyen Tønsberg – eller noen andre steder for den saks skyld. Etter navnejusteringen kom debutskiva ”Pluto” i 1992, og innen vi ønsket 1996 velkommen var Seigmen allerede det største navnet i norsk rock. På veien dit hadde de bl.a. sluppet klassikeren ”total”, og musikken hadde funnet den formen vi kjenner fra hitsingler som ”Döderlein”, ”Metropolis” og ikke minst deres fantastiske tolkning av deLillos klassiker ”Hjernen er Alene”. 

Seigmen la instrumentene på hylla idet 90-tallet ble til et nytt millenium, og har kun spilt sporadiske konserter siden den gang, inkludert en klubbturné i kjølvannet av en overraskende ny albumutgivelse i 2015. Glimrende liveanmeldelser og et trofast konsertpublikum viser at bandet fortsatt lever opp til ryktet som et av landets beste liveband. 

Nå får vi igjen gleden av å være en av veldig få besøk på årets klubbturné. Vi ser fram til et nytt møte med gamle klassikere og er spent på om de gamle mestere har noen nye ess opp i ermet!

Dørene åpner 20:00. Konsertstart: Ca 21:00. 18 års aldersgrense + vergeordning. 

Det blir garderobetilbud på denne konserten: 30,-


Praktisk info
Den største scenen på Union Scene! Handicap: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse - vi legger gjerne tilrette for deg! Barer: Stor bar inne på Hovedscenen, samt bar på Centralen.