Barnas Julekonsert: Thoris Supergutt

Union Scene for Barn

Union Scene for Barn inviterer til juleavslutning med konsert, kortfilmvisninger, høytlesing i Centralen og juleverksted. Hvem vet, kanskje vi til og med får besøk av julenissen?

Konsert med Thoris Supergutt: 
Hei hå, nå er det jul igjen! Thoris Supergutt dukker opp med en forrykende familieforestilling som passer for barna og hele familien, og alle som gleder seg til jul.

Thoris Supergutt lager juleshow, med sine egne sanger, morsomme stunts og gode budskap. Og når han har forbilder som Elvis, Charlie Chaplin og Julenissen, blir dette et juleshow man sent vil glemme.

Thoris Supergutt ønsker å gjøre folk glade. Han mener at glade folk gjør glade ting, både for seg selv og andre. Thoris innbyr de besøkende til lek og deltagelse i showet, og her er alle inkludert og invitert. Det skjer ofte mye uventet når Thoris har show, noe som kan føre til mange morsomme, spennende og improviserte episoder. Her blir aldri et show likt et annet.

Hjertelig velkommen til et hjertelig juleshow, med mye glede, sang og latter.

Praktisk info
Unummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.