Hannah Storm

På grunnlag av sine fire første singler - samt en rekke gåsehudfremkallende liveopptredener – er nå flere og flere øyne og ører rettet mot Hannah Storm. 

Opprinnelig basert i Oslo, flyttet 23-åringen til Bergen i 2021 og hun har siden den gang jobbet med blant annet Sondre Lerche, Vetle Junker (AURORA, iris, Metteson), Matias Tellez (Girl in Red, Young Dreams) og Odd Martin Skålnes. Resultatet av disse samarbeidene – og ikke minst et ubestridt låtskriver- og vokal-talent - har medført at Hannah er blant navnene som blir nevnt oftest når presse og bransje snakker om hvilke artister man bør se opp for i tiden fremover. Hun ble også booket til en rekke festivaler denne sommeren, deriblant på Øyafestivalens nest største scene hvor Aftenposten i en omtalen skrev «Den nye stemmen» «…et sjeldent talent»

I 2022 fikk hun gleden av å varme opp for Aurora, men i februar 2023 gyver hun løs på sin første Norgesturné!

Dørene åpner 19:00. Konsertstart 20:00. Åpen for alle fra 13 år og oppover. Les mer nedenfor. 

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.

UNIONung er vårt konsept med konserter som passer utmerket for alle, også deg under 18 år. På denne konserten vil publikum være samlet, men kjøp i bar vil kreve sjekk av legitimasjon. Og du? Vi har de billigste billettene til de under 18 (vi sjekker ID ved innslipp 😉). Minstealder er 13 år.