Film: Frost (sing-along)

Frost sing-along suksessen fra 2018 er tilbake på Union! Vi inviterer til heidundrene filmvisning på Hovedscenen med alles Disney-favoritt. Enten du er liker Elsa, Anna, Olaf eller Sven best, så håper vi du kommer og synger med oss. Kostymer er veldig velkomne! Hørt rykter om at Elsa og Anna kommer.

En trolldom forhekser kongedømmet til evig vinter. Anna bestemmer seg for finne sin søster Elsa som med sine magiske krefter har kastet den iskalde forbannelsen. Med seg har hun fjellfareren Kristoffer og reinsdyret Svein. På reisen møter de både venner og farer, og de må stå sammen for å redde kongedømmet. Ta med barna på denne uforglemmelige Disney-klassikeren, enten det er første eller tiende gang.

USA (2013), norsk tale
Spille lengde: 1t 42 min
Anbefalt fra 6 år og oppover.

21. januar
SceneHovedscenen
Pris75,-
Praktisk infoUnummererte ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert i arrangementsteksten.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Barer: Vi har barer rett ved Hovedinngangen og inne på Hovedscenen. Ved store konserter kan det også være ekstra barer. Bar ved hovedinngangen åpner 1 time før salsdørene åpner.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.