Slomosa

+ support Suncraft

Etter åtti(!) konserter i 2022, dundrer tundrarock-fenomenet Slomosa på an igjen i 2023 - året de endelig slipper musikk igjen.

Bergensernes debutalbum slo ned som en bombe på den internasjonale stonerrock-scenen sent i 2020, og kvartetten ble fort plukket opp og booket til øst og vest da verden omsider åpnet igjen. Turnéene med Kyuss-legendene i Stöner (US), Orange Goblin (UK) og Sasquatch (US) førte bandet fram foran publikum i 17 europeiske land i 2022, og konsertåret toppet seg med deres uventede opptreden i et stappfullt telt foran 8000 publikummere på franske Hellfest.

Deres driv og utrettelige spilling har gitt dem et rykte som et helt spesielt live-band blant publikum og anmeldere - et live-band som fortsetter å levere kompromissløst kveld etter kveld. Med deres særegne miks av høy energi og tung hengemyrsriffing, eksploderer rockeklubbene til et intenst kok av de sjeldne når bandet setter i gang med sin catchy riffing.

Etter en vinter hvor de har høstet av riffene sine og kokt opp ferske låter klare til servering, er det et heltent Slomosa-beist som tar fatt på veien. Ikke gå glipp av en av årets store rockekonsert-høydepunkter, som kommer til Drammen i mars.

Support: Suncraft
Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll. Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen "anything goes" spiller de et uforutsigbart riffbonanza av et repertoar. Låtene tar sidesparng og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. Det lyriske universet deres utforsker temaer som konspirasjon og ensomhet i en utforskende og undrende stil. La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden!

Siden bandet ble stiftet i sent 2017, har Suncraft spilt flittig rundt på klubbscener i Norge. Målet har vært enkelt: å spille eksplosivt energiske liveshow det er umulig å ikke bli revet med av. I mars 2020, kun måneder etter de slapp sin første EP, Saigon, tok konsertene brått og uventet slutt. Mens kultur-Norge blødde, prøvde bandet å snu nedstengningen til noe positivt, ved å fokusere alle krefter på låtskriving. Resultatet ble debut-albumet, Flat Earth Rider, som kom ut i løpet av sommeren. Så snart det er forsvarlig skal Suncraft igjen opp på scenen og ta sitt voksende publikum med storm!


Foto, arrangementsbilde: Olav Vikingstad

Dørene åpner 19:00. Konsertstart, Suncraft: 20:00. Konsertstart, Slomosa: 21:00. 18-årsgrense + vergeordning
Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.



Union Rock har arrangert konserter i Drammen siden 1995 og holder til i Kulturhuset Union Scene på Grønland i Drammen. Vi er drevet av frivillige ildsjeler og målet vårt er å bringe frem ukjente og lokale artister, men også levere arrangement med kjente nasjonale og internasjonale artister.
https://www.unionrock.no/