Gummilyd #14

GummiLyd er en konsertserie der eksperimentell musikk og smalere genre, fremføringer og performance kan oppleves live. Det være seg elektronika, drone-musikk, ambient, dark industry, synth og sequencer-oppbygget lyddesign, spoken word, dans, improvisert støymusikk basert på bearbeidede feltopptak på diy- og ukonvensjonelle instrumenter, freejazz eller harsh noise. Musikken kan oppleves å være i randsonen av det etablerte, kommer gjerne fra undergrunnsmiljøer og åpner for reiser i nye lydlandskaper.

Schjølberg/Braathen
 er en ganske nystartet duo som hadde sin første opptreden på Voxlabs Solsnukonsert på Biermannsgården 2022, og består av Ann-Helen Schjølberg og Vetle Schjølberg Braathen. Instrumenteringen varierer, men er gjerne vokal, preparert gitar, elektronikk og feltopptak.

Håvard Augestad fra Larvik kommer og fremfører sitt prosjekt Coffin corner.

Pagnes (Agnes Ida Pettersen) er komponist og bosatt i Oslo. Hun kommer til GummiLyd med prosjektet Sampletorium. Hun forteller: 'Sampletorium er et lydsted hvor jeg leker med filer som blir 'til overs' etter ulike komposisjonsprosjekter. Det er stort sett samples av akustiske instrumenter, spesielle spilleteknikker og fine lyder som så blir fikset, trikset og mikset live. Det er en viktig motsats for meg som ellers bruker mye tid på å utforske og skrive partiturmusikk.'

Kyber er et lo-fi sci-fi synthbasert, dels impro, rap-prosjekt. https://youtu.be/QHqCGs_kpP8 

Gratis inngang. 18-årsgrense + vergeordning

15. april
SceneMultisal
Pris0,-
Praktisk infoMultisalene våre ligger i 2. etasje. Trapper opp finnes forbi Centralen bar.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Toaletter finnes nede ved Hovedinngangen.