Embla and the Karidotters

Etter 13 år som trommis for de innflytelsesrike indieheltene i Razika kan Embla Karidotter omsider dyrke sin livslange kjærlighet til country og americana med sitt nye soloprosjekt. Kompet av det suverene backingbandet The Karidotters har Embla nå flyttet seg fra bak trommesettet til fremst på scenen.

2021 startet med slippet av Embla and the Karidotters’ første EP «Howling», som fikk skryt i norsk presse og oppmerksomhet godt utover landegrensene. Med låter om hjertesorg, drikking, kjærlighet og det å forlate hjembyen sin leverer de countrystemning med outsiderens blikk, inkludert solide doser twang og attityd. Karidotter har funnet frem til sin egen stemme og selvtillit.

26. august 2022 slapp hun sitt kritikerroste debutalbum «Hello, I’m Embla» produsert av Matias Téllez. Albumet handler om søken etter tilhørighet, identitet og kjærlighet, og er inspirert av Midland, The Chicks, Charlie Rich og ikke minst Dolly Parton. Første singel «Why Fall Asleep, When You Can Fall in Love?» ble listet på P13, og ble etterfulgt av den catchy singelen «Home».

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18-årsgrense + vergeordning.

Praktisk info
Vår koselige og intime Klubbscene!

Denne scenen er i utgangspunktet en scene med ståplasser, med mindre noe annet er spesifisert.

Barer: Centralen vil holde åpent. Ved større arrangementer vil ytterligere barer være åpent.

Lurer du på noe mer? Se våre Praktisk Info-sider.